13 Şubat 2009 Cuma

oh' my gosh!

Tanrı önce dünyayı yarattı, baktı çok çıplak bitkileri yarattı, baktı çok durgun hayvanları yarattı. Birşeylerin eksiikliğini hissetmiş olacak ki insanı yarattı; erkeği. Baktı o da çok yanlız kadını yarattı, sonra iyi hissetmiş olacak herhalde, en büyük sanat eserini vermişti. Herşey iyi gidiyordu herkes(herşey) işini kusursuz bi şekide yapıyordu. Arı nedenini bilmeden balını üretmeye devam etti, örümcek neden hayatı boyunca ağ ördüğünü hiç sorgulamadı, ayı arıların balını çalarken hiç hırsız hissetmedi, haksız kazancını sorgulamadı, bu böyle binlerce yıl yürüdü gitti. Tanrı herşeyi o kadar kusursuz yarattı ki..

Hiç bir canlıya düşünme hakkını vermedi..
İnsan; ilk başkaldırıyı insan yaptı. Tanrı hemen durumu kontrol altına almak için uygulamaları gereken yasa kitapçığını hazırlattı. Tanrı insanı inan öldürsün diye yaratmadı mesela, başardı bir takım şeylerin önüne geçmeyi ama insanda daha ileri gitmeyi başardı. İnsan sorgulamaya, yok saymaya, tanımamaya kadar vardırdı işi, hepsini yaptı. Örümcek ağı düşünmezken, arı arı gibi çalışırken, ayı bala taparken insan hayvani duygularına karşı geldi, farkında olmadan yapması gereken 3-5 şeyin bile farkına varıp önüne geçmeyi başarı saydı. Örümceğin, arının, ayının yapamadığını yaptı! İnsan ilk başkaldırıyı yaptı! Onur dediğimiz insan mamülü duyguyla aç kalmayı ve cinsel arzularının önüne geçmeyi başardı. Daha da ileri tanrının güçlerine göz dikti yoktan var etmeye başladı.. eşcinselliği yarattı mesela tanrı ne insanı insan öldürsün diye yarattı ne de erkeği(kadını) erkek(kadın) becersin diye.
Tanrı insanın karşısında daha zayıf, bozulan dünyanın dengesi değil, bozulan insanın dengesi. Tanrı bunun önüne geçemedi, Tanrım, üzgünüm yenildin.. Biz daha güçlüyüz..
Anne olmaktan, baba olmaktan çoktan vazgeçtik. Biraz işine karıştık ama idare edeceksin artık..



Fotoğraf: Alexa

1 yorum:

velvese dedi ki...

kötülerin kazandığı gerçek dünyada , iyilerin kazandığı sahte filmler yapan maskeleriz